Tanártalálkozó a Gellértben

2017/11/19

Az UT tanárok éves találkozójának idén a Danubius Gellért Hotel adott helyet.  A patinás, jövőre 100 éves szállodában töltött két nap nem csak megbeszélésekre és szakmai programokra kínált otthont, hanem a résztvevők kipróbálhatták a híres gyógyfürdő szolgáltatásait és "háznéző" bemutatón is részt vettek.

A szállodát Vásony Mihály mutatta be, aki 58 (!) éve a hotel dolgozója.  Ennyi év alatt rengeteg élmény, tapasztalat gyűlt össze, s ebből néhányat velünk is megosztott.

 

 

Misi bácsi a Gellért egyik szobájáról mesél.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A szálló USP-jéről az UT program egyik tanácsadó bizottsági tagja, Simon Beáta tartott előadást (a PPT-t, kérésre, elküldjük külön levélben az érdeklődő tanároknak).  Másik vendégünk Vizy István volt, aki volt UT tanárként már "pályaelhagyó" és jó ideje az idegenforgalom területén dolgozik.  Mostani munkájáról a Fertő vidék fejlesztéséről, marketingjéről beszélt.

 

Haraszti Kinga, a programot régen ismerő és abban dolgozó kollégánk az általa fejlesztett új webes felületről és a megújult tananyagról beszélgetett a tanárokkal, elsősorban a módosítandó, fejlesztendő területekről.

 

Bemutatásra kerültek a Passport újabb moduljai, valamint a Travelport online kurzusa annak apropóján, hogy elkészült és a "Letölthető anyagok" alatt elérhető a program tanári útmutatójának magyar fordítása.

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

December 10, 2017

December 4, 2017

October 22, 2017

Please reload

Search By Tags
Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

​© 2017 IFA U&T