top of page

Tanártalálkozó a Gellértben

Az UT tanárok éves találkozójának idén a Danubius Gellért Hotel adott helyet. A patinás, jövőre 100 éves szállodában töltött két nap nem csak megbeszélésekre és szakmai programokra kínált otthont, hanem a résztvevők kipróbálhatták a híres gyógyfürdő szolgáltatásait és "háznéző" bemutatón is részt vettek.

A szállodát Vásony Mihály mutatta be, aki 58 (!) éve a hotel dolgozója. Ennyi év alatt rengeteg élmény, tapasztalat gyűlt össze, s ebből néhányat velünk is megosztott.

Misi bácsi a Gellért egyik szobájáról mesél.

A szálló USP-jéről az UT program egyik tanácsadó bizottsági tagja, Simon Beáta tartott előadást (a PPT-t, kérésre, elküldjük külön levélben az érdeklődő tanároknak). Másik vendégünk Vizy István volt, aki volt UT tanárként már "pályaelhagyó" és jó ideje az idegenforgalom területén dolgozik. Mostani munkájáról a Fertő vidék fejlesztéséről, marketingjéről beszélt.

Haraszti Kinga, a programot régen ismerő és abban dolgozó kollégánk az általa fejlesztett új webes felületről és a megújult tananyagról beszélgetett a tanárokkal, elsősorban a módosítandó, fejlesztendő területekről.

Bemutatásra kerültek a Passport újabb moduljai, valamint a Travelport online kurzusa annak apropóján, hogy elkészült és a "Letölthető anyagok" alatt elérhető a program tanári útmutatójának magyar fordítása.

Recent Posts
Search By Tags
Még nincsenek címkék.
Follow Us
bottom of page