March 17, 2018

Emlékeztetőül:  március 30-a a GTTP Research Award, a nemzetközi fotópályázat és a cikkíró verseny anyagainak leadási határideje.  A kiírások megtalálhatók a honlapon, kérdésekre szívesen válaszolok a horvatha@hdkft.hu címen.

Sok sikert, jó munkát!

Horváth Attila pr...

December 10, 2017

Nem messze, persze.  Emese továbbra is tanítja iskolájában az UT-t, azonban program koordinátori szerepét nem kívánja a továbbiakban betölteni.

Emese nagyon régóta segítette az Utazás és Turizmus programot és kiváló pedagógusként a kollégákat.  Az UT volt és mostani tan...

December 4, 2017

November utolsó napjaiban került sor a GTTP Research Award éves, rendes nemzetközi találkozójára, amelyen magyar diákok is részt vettek.  Az idei programon minden eddiginél több ország képviseltette magát  -  az eseményről készült csoport fénykép erős bizonyíték erre....

November 19, 2017

Az UT tanárok éves találkozójának idén a Danubius Gellért Hotel adott helyet.  A patinás, jövőre 100 éves szállodában töltött két nap nem csak megbeszélésekre és szakmai programokra kínált otthont, hanem a résztvevők kipróbálhatták a híres gyógyfürdő szolgáltatásait és...

November 13, 2017

A sárvári Tinódi Gimnázium tanulója Skriba Ágnes kapta a GTTP cikkíró versenyének díját.  A pénzdíjat és az oklevelet Horváth Attila, a program magyar igazgatója adta át.

Ugyancsak a GTTP pályázatán nyertes és Nizzába készülő team, Horváth Betti és Zsófia prezentálta el...

October 22, 2017

A Passport tananyag újabb darabbal bővült:  a Vevőkapcsolati modullal.  Az anyagot Josephine LeYannou,  a Marriott csoport szakembereivel fejlesztette, de részt vettek a munkában a GTTP tanárai, szakértői is.

A Vevőkapcsolati modul természetesen nem azt jelent...

October 18, 2017

A következő évi GTTP Research Award címe nem teljesen egyezik a hirdetményben megjelenttel.  (Az én hibám...) A téma helyesen az "Innováció a turizmusban" vagy "Innovatív turizmus"  - a kreatívval szemben.

Elnézést kérek.

Please reload

December 10, 2017

December 4, 2017

October 22, 2017

Please reload

Recent Posts

HÍREK

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

​© 2017 IFA U&T