top of page

A nemzetközi fotópályázat eredményei

A GTTP idén is meghirdette a nemzetközi fotópályázatot az Utazás és turizmus programban résztvevő diákok számára.A pályázat címe: “I see Something Special”. A pályázatot kiíró nemzetközi szervezet olyan digitális képet várt a diákoktól, amelyen keresztül a résztvevő bemutatja a környezetét, közösségét, városát vagy országát. A cél, hogy sikerüljön elkapni azt a pillanatot, hangulatot ami arra készteti majd az utazót, hogy azt mondja: Tudod mit, szeretnék oda én is elmenni!


A magyarországi fordulóra összesen tizenegy kép érkezett. A képeket három főből álló szakmai zsűri (Nagy Jácint: a Savaria Fórum fotóriportere, Grodvalt Ottó informatikus szakos tanár, Vigh Viktor a Magyarországi Utazás és Turizmus Egyesület Elnöke) bírálta. Döntésük alapján első helyezést ért el: Tóth Boróka Panna: Pipacs a búzamezőben (Móri Táncsics Mihály Gimnázium), második lett Kovács Kornélia: Kilátás a Szigligeti várból (Sárvári Turisztikai Technikum), és harmadik helyet Vekszli Virág: Panoráma a Vajdahunyad várból (Sárvári Turisztikai Technikum) érte el. Ők mindhárman oklevelet kaptak és pénzjutalomban is részesültek!


Az első két helyezett egyben részt vesz a nemzetközi versenyen is. Reméljük valamelyik kép a nemzetközi mezőnyben is előkelő helyen végez majd!


Gratulálunk minden résztvevőnek, különösképpen a helyezést elért diákoknak!
I. helyezés: Tóth Boróka Panna: Pipacs a búzamezőben (Móri Táncsics Mihály Gimnázium)

A zsűrit a kép hangulata, kompozíciója és a színei ragadták meg!


II. helyezés: Kovács Kornélia: Kilátás a Szigligeti várból (Sárvári Turisztikai Technikum)III. helyezés: Vekszli Virág: Panoráma a Vajdahunyad várból (Sárvári Turisztikai Technikum)


A pályázatra küldött többi fotó:Bình luận


Recent Posts
Search By Tags
Még nincsenek címkék.
Follow Us
bottom of page